Hundkurser

 
Vardagsdressyr för alla raser med Kenth Gustafsson. Kenth är en mycket kunnig, omtyckt och efterfrågad hundinstruktör. Kenth har varit mycket framgångsrik på jaktprov med stående fågelhundar har bl.a. tagit fram 5 st vorsteh till jaktchampion. Kenth´s Vardagsdressyren vänder sig till samtliga raser från ca 8-10 mån till 3-4 år. Kursen är 2 pass/dag om ca 20-30 min/pass därutöver kommer det finnas möjlighet i mån om tid till mer träning och hjälp. 
 
Apporterings-kurs för retriever, spaniels och stående fågelhundar med Åsa Norrby
Åsa är en mycket välkänd och mycket anlitad instruktör i Sverige och utomlands, med stora framgångar på jaktprov m.m. Läs mer om Åsa på perdixgundogs.se
Kursen är 2 pass/dag om ca 20-30 min/pass därutöver kommer det finnas möjlighet i mån av tid till mer träning och hjälp. 
 
Agility-kurs för alla raser från ca 10-12 mån med Amanda och Mikkel Mörch som är verksamma inom Agility i Östersunds Brukshundklubb. Amanda är utbildad agilityinstruktör både på nybörjare- och tävlingsnivå genom Sv. Brukshundklubben. Amanda tävlar i klass 3 som är den högsta klassen och har motsvarande championat (för blandraser).
Kursen är 2 pass/dag om ca 20 min/pass därutöver kommer det finnas möjlighet i mån av tid till mer träning och hjälp.
 
Anmälan (endast mail) och info, vänligen kontakta Casimir Wrede, casimir.wrede@gmail.com eller ring 070- 865 36 00