Pressmeddelande:

Mycket aktivitet på mässans alla områden, festivalkänsla på kvällen, över 17.000 besök och överväldigande positiva reaktioner från både utställare och besökare – Så sammanfattar arrangörerna Västgård Game Fair 2017.

– Vilka dagar! Vi är glada, stolta och tacksamma över all positiv feedback vi redan hunnit få av både utställare och besökare. Engagemanget har varit enormt. Något som märkts väl både på plats under mässdagarna och i sociala medier, säger Egon Wikström, VD, Västgård Game Fair.

Västgård Game Fair i västjämtska Kall bjöd på tre sköna sommardagar och ett brett utbud av utställare och aktiviteter. Bland annat kröntes vinnaren av Jämtländska mästerskapen i riddarspel, hästar och hundar av allsköns raser och egenskaper visades upp, skytte- och timmershower avnjöts från den stora lägdan ner mot Kallsjön och det fanns många möjligheter för gästerna att prova på alltifrån svartkrutsskytte till trollingfiske. På en av de guidade fisketurerna lyckades en gäst fånga en kanadaröding på hela 6,3 kg.

Datum för nästa år är redan satta, 27-29 juli 2018 är det dags igen.

– Nu ska vi samla ihop oss, riva mässområdet, städa och utvärdera. Sen börjar resan mot Västgård Game Fair 2018 då vi ska vara ännu lite bättre, säger Egon.

Succé för Västgård Game Fair 2017